Σε ένα μεγάλο ταψί φούρνου απλώνουμε πέταλα λουλουδιών και τα ανακατεύουμε καθημερινά. Πρέπει να τα τοποθετήσουμε σε ξηρό και ζεστό μέρος. Μόλις ξεραθούν τα βαζουμε σε χάρτινη σακούλα και προσθέτουμε 2 κουταλίες μοσχολίβανο (λειτουργεί σαν σταθεροποιητής) ανά 4 φλιτζάνια αποξηραμένων και το αιθέριο έλαιο της αρεσκείας μας και ανακατεύουμε. Κλείνουμε την σακούλα και την φυλάμε μακρυά απο φώς για 4-6 εβδομάδες. Μην ξεχνάτε να ανακινήτε την σακούλα κάθε δεύτερη μέρα. Μετά τις 6 εβδομάδες είστε έτοιμοι να χαρείτε το ποτ πουρί που φτιάξατε μόνοι σας. Βάλτε το σε γυάλινα βάζα για να αρωματίσετε τον χώρο σας ή σε τούλινα πουγκιά για να αρωματίσετε τα συρτάρια και τις ντουλάπες σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου